середу, 20 листопада 2013 р.


20 листопада - Всесвітній день дитини


Щорічно одинадцять мільйонів дітей помирають , не доживши до свого п'ятого дня народження , ще десятки мільйонів залишаються фізично або розумово хворими , не маючи можливості для дорослішання , життя і розвитку. 
Багато з цих смертей викликані згубними наслідками убогості , неуцтва , дискримінації та насильства. Всі разом ці причини приносять важкі втрати сім'ям , громадам , державам і всьому світу. Вони стають більш незахищеними , оскільки часто позбавлені прав, у тому числі права на освіту , на участь у суспільно -політичному житті , на захист від нанесення шкоди здоров'ю. 


Дитячий фонд ООН веде велику роботу по всіх аспектах дитячого здоров'я - від передпологового періоду аж до юності. Фонд вживає заходів щодо 
забезпечення вагітним жінкам доступу до належного медичного спостереження до і під час пологів , зміцненню можливості для сімей справлятися з дитячими хворобами в домашніх умовах , консультує громади з питань забезпечення максимального рівня охорони здоров'я. Дитячий фонд докладає особливі зусилля , домагаючись , щоб діти, які втратили батьків через ВІЛ / СНІДу , отримували такий же догляд , як і їхні ровесники . Він також допомагає забезпечити гідне життя жінкам і дітям , хворим на СНІД .

Не будьте байдужими, адже діти- це  майбутне. 

Команда Фенікс продовжує збирати теплі речі для  обласної дітячої туберкульозної лікарні.
Також іграшки , взуття, книжки, диски . 
Будемо вдячні всім хто відгукнеться !

Немає коментарів:

Дописати коментар